Rijstmaaltijd met kipblokjes, sperziebonen, paprika en stukjes ananas in een pittige room- kerriesaus.
Bereidingswijze:
1. Zakje openen bij inkeping. Bodem uitvouwen. Verwijder de "zuurstofvanger".
2. Kokend water opgieten tot markering 9 (=0.370 liter)
3. Goed roeren.
4. Zipper sluiten. Wacht 8 minuten.
5. Roer nogmaals.
6. Eet uit het zakje.
Ingrediënten:
• 57% rijst
• Melkpoeder
• Kokosolie
• 6% kip (kippenvlees, aardappelpuree, zout, voedingszuur (rozemarijnextract))
• 6% ananas gezoet (ananas, suiker, conserveermiddel (E220)
• Voedingszuur (citroenzuur))
• Aardappelzetmeel
• 5% sperziebonen
• Palmvet
• Bouillon (soja-eiwit, zout, glucosestroop, zonnebloemolie)
• Ui
• 3% paprika
• 0.52% kerrie (kurkuma, koriander, peper, komijn, fenegriek, cayenne, lavas, selderij, dille)
• 0.05% cayenne
Allergie info
Bevat soja, melk, selderij. Kan sporen bevatten van: pinda, noten.